Hoofd Tierlijst Valor Legends Tier List (november 2022) Beste helden gerangschikt

Valor Legends Tier List (november 2022) Beste helden gerangschikt

 Valor Legends Tier List (2022) Beste helden gerangschikt 23 september 2022 Tierlijst | Gamen
Oosten. Lezen: 5 minuten

Als je een fan bent van Valor Legends, dan wil je zeker onze nieuwste lijst met niveaus bekijken! Deze lijst rangschikt de beste helden in het spel, zodat je ervoor kunt zorgen dat je de sterkst mogelijke helden gebruikt.

De ranglijst van Valor Legends is een uitgebreid overzicht van de beste helden van de game. Het omvat elke held, van de sterkste tot de zwakste, en rangschikt ze op basis van hun in-game prestaties.

Als je nieuw bent in het spel, of gewoon zeker wilt weten dat je de best mogelijke helden gebruikt, dan is deze heldenlijst van Valor Legends iets voor jou. Bekijk het nu en begin met het beklimmen van de gelederen!

Ook handig: Zenonzard-niveaulijst (2022)

Inhoud

Valor Legends - Een snelle introductie

Waardelegenden is een rollenspel dat is ontwikkeld en uitgegeven door Century Games Ltd. Het spel is gebaseerd op een middeleeuwse periode en is ontworpen met in het achterhoofd elementen van zowel hoge fantasie als historische fictie.

 Valor Legends - Een snelle introductie

Spelers nemen de controle over een van de zes facties die strijden om de controle over het land dat bekend staat als Aeternum. De game biedt turn-based strategische gameplay, waarbij elke speler om de beurt zijn eenheden over de kaart verplaatst en de vijand aangaat.

Het doel van het spel is om belangrijke locaties te veroveren en het grootste deel van de kaart te besturen, waardoor een speler op verschillende manieren kan winnen, zoals economische, militaire of diplomatieke overwinningen.

Het heeft overwegend positieve recensies ontvangen, met critici die de visuals, gameplay en diepte van het spel complimenteren. Sommigen hebben het spel echter bekritiseerd vanwege het gebrek aan originaliteit en het trage tempo.

De gameplay van Valor Legends is vergelijkbaar met die van andere turn-based strategiespellen. Spelers verplaatsen om de beurt hun eenheden over de kaart, met als doel belangrijke locaties te veroveren en het grootste deel van de kaart te besturen.

Valor Legends-niveaulijst (2022)

Een tierlijst is een classificatiesysteem dat de helden in een videogame rangschikt op basis van hun algehele prestaties binnen de game. Als je je spel in Valor Legends wilt verbeteren, moet je weten welke helden de beste zijn. Dit artikel geeft je een lijst met Valor Legends-niveaus, zodat je de beste beslissingen kunt nemen voor je game.

 Valor Legends-niveaulijst (2022)

Er zijn verschillende voordelen van het gebruik van een Valor Legends-niveaulijst, zoals:

 • Ten eerste kan het je helpen om de sterke en zwakke punten van elke held te identificeren.
 • Ten tweede kun je de helden met elkaar vergelijken.
 • Ten derde geeft het je een algemene gids over hoe je het spel moet spelen.
 • Ten vierde kan het je helpen om je eigen gameplay te verbeteren.

De lijst met niveaus van Valor Legends is verdeeld in 4 niveaus:

  S-laag : Dit zijn de beste helden in het spel en essentieel voor elk team. een niveau : Deze helden zijn sterk en kunnen in de juiste handen erg handig zijn. B-laag : Deze helden zijn goed, maar ze hebben gebreken waardoor ze hun volledige potentieel niet kunnen bereiken. C-laag : Deze helden zijn niet zo sterk als de anderen en mogen alleen worden gebruikt als je geen andere keuze hebt.

Valor Legends Assassin-niveaulijst (2022)

Assassins zijn de beste helden in het spel bij het neerhalen van afzonderlijke doelen. Ze zijn kwetsbaar, maar als ze correct worden gebruikt, kunnen ze verwoestend zijn. Dus, zonder verder oponthoud, hier is de Valor Legends Assassin-tierlijst:

 Valor Legends Assassin-niveaulijst (2022)
Laag Valor Legends Helden
S Ramiel, Terrence
EEN Bally
B Bella, Garr
C Sota, Beezlebub

Ook gerelateerd: Super String Tier-lijst (2022)

Valor Legends Rangers-niveaulijst (2022)

Rangers zijn goed in het aanvallen van meerdere doelen en kunnen veel schade aanrichten vanop afstand. Ze zijn niet zo sterk als moordenaars, maar ze maken het goed met hun afstandsaanvallen. Als je ze veilig kunt bewaren, kunnen ze erg handig zijn.

 Valor Legends Rangers-niveaulijst (2022)
Laag Valor Legends Helden
S Felix, Sellier
EEN Liv, Diana, Edwyrd
B Telwihr, Brooke
C Renée, Darby

Valor Legends Warriors-niveaulijst (2022)

Warriors zijn de tanks van het spel en kunnen veel schade oplopen. Ze zijn niet zo snel als de andere helden, maar ze maken het goed met hun hoge gezondheidspool. Als je iemand nodig hebt om schade op te vangen, dan is een krijger de beste keuze.

 Valor Legends Warriors-niveaulijst (2022)
Laag Valor Legends Helden
S Lionel, Eric, Cardelin
EEN Catarina, Yesacco
B Renaud, Norton, Patrus, Ayla
C Seth

Valor Legends Mages-niveaulijst (2022)

Mages zijn goed in het toebrengen van schade aan meerdere doelen van afstand. Ze zijn erg kwetsbaar, maar als ze correct worden gebruikt, kunnen ze verwoestend zijn.

 Valor Legends Mages-niveaulijst (2022)
Laag Valor Legends Helden
S Yulvyin, Sinclair
EEN Seat, Achis
B Milton, Gisela, Raghnall, Frode
C Eerst

Valor Legends Priesters Tier List (2022)

Priesters zijn goed in genezing en kunnen ook enkele nuttige buffs geven. Ze zijn niet zo sterk als de andere helden, maar ze maken het goed met hun vermogen om het team in leven te houden. Als je iemand nodig hebt om je team te genezen, dan is een priester de beste keuze.

 Valor Legends Priesters Tier List (2022)
Laag Helden van Valor Legends
S Margaret, Olivia, Lucia
EEN Puur, Flora
B Grigor
C Weegschaal

Controleer ook: Elden Ring Boss Tier List (2022)

Veel Gestelde Vragen

1. Wat is een Valor Legends-tierlijst?

Een Valor Legends-niveaulijst is een lijst met helden in Valor Legends, gesorteerd op hun algehele vermogensniveau en bruikbaarheid in het spel.

2. Hoe vaak wordt de heldenlijst van Valor Legends bijgewerkt?

De heldenlijst van Valor Legends wordt bijgewerkt wanneer er grote wijzigingen in de game zijn, zoals balanswijzigingen of nieuwe helden die worden toegevoegd.

3. Met welke factoren wordt rekening gehouden bij het maken van de Valor Legends-tierlijst?

Bij het maken van de Valor Legends-niveaulijst wordt rekening gehouden met verschillende factoren, zoals het vermogensniveau van elke held, hun bruikbaarheid in verschillende spelmodi en hoe goed ze in verschillende teamsamenstellingen passen.

4. Hoe nauwkeurig is de lijst met niveaus voor Valor Legends?

De lijst met niveaus van Valor Legends is ontworpen om zo nauwkeurig mogelijk te zijn, maar houd er rekening mee dat het nog steeds slechts een richtlijn is en dat het uiteindelijk aan jou is om te beslissen welke helden je in je spel wilt gebruiken.

5. Waarom zou ik me zorgen maken over deze lijst met niveaus?

Als je de beste speler wilt zijn die je kunt zijn, is het belangrijk om te weten welke helden sterk zijn en welke niet. Door deze lijst met niveaus te gebruiken, kun je gemakkelijk ontdekken welke helden je tijd waard zijn en welke je moet vermijden.

Bekijk meer: Elden Ring Wapen Tier Lijst (2022)

Laatste woorden

In eenvoudige bewoordingen is Valor Legends een geweldig spel en zijn populariteit is gerechtvaardigd. De game is gemakkelijk te spelen en heeft veel inhoud om spelers bezig te houden. Het is ook een van de weinige games die echt gratis te spelen is, wat betekent dat er geen paywalls of microtransacties zijn die spelers een voordeel kunnen geven.

We hopen dat je genoten hebt van onze Valor Legends-niveaulijst. Als u vragen of suggesties heeft, kunt u hieronder een reactie achterlaten. En bekijk zeker ook onze andere mobiele game-inhoud!

Interessante Artikelen

Editor'S Choice

10 beste laptops voor animatie in november 2022 [2D, 3D, VR, AR]
10 beste laptops voor animatie in november 2022 [2D, 3D, VR, AR]
Op zoek naar de beste laptops voor animatie in november 2022? We hebben 48+ laptops getest om de beste laptop te vinden voor 2D-, 3D-, AR- en VR-animatie met verschillende budgetten.
Wordt Roblox in 2022 stopgezet? [Nepnieuws of echt?]
Wordt Roblox in 2022 stopgezet? [Nepnieuws of echt?]
Als je je afvraagt: 'Sluit Roblox in 2022 af?', dan ben je niet de enige. Veel gebruikers hebben contact met ons opgenomen met de vraag of dit echt of nepnieuws is. Lees dit artikel om te zien wat we hebben ontdekt.
3100+ trieste bijschriften voor Instagram (2022) Short, Love, Song
3100+ trieste bijschriften voor Instagram (2022) Short, Love, Song
Dit artikel gaat over de beste trieste bijschriften voor Instagram-foto's (2022). Deze goede droevige Instagram-bijschriften omvatten kort, liefde, uiteenvallen, citaten, droevige liedjes en meer.
Moraal van het verhaal Roblox ID-codes (2022) Ashe Song / Music
Moraal van het verhaal Roblox ID-codes (2022) Ashe Song / Music
Bent u op zoek naar de Moral Of The Story Roblox ID-codes (2022)? Zo ja, dan hebben we het hier! Moral Of The Story-nummer/muziek (Ashe) Roblox-ID's bevatten originele, schone en remixversies.
Stap van de lijn Roblox ID-codes (2022) Yvngxchris & Tana
Stap van de lijn Roblox ID-codes (2022) Yvngxchris & Tana
Bent u op zoek naar de Get Off The Leash Roblox ID-codes (cy)? Zo ja, dan hebben we het hier! Get Off The Leash-nummer/muziek (Yvngxchris & Tana) Roblox-ID's bevatten originele, schone en remixversies.
https aka ms remoteconnect: wat het betekent en hoe het te repareren?
https aka ms remoteconnect: wat het betekent en hoe het te repareren?
Dit artikel gaat over https://aka.ms/remoteconnect or https aka ms remoteconnect account sign in not working (Microsoft). Wat deze fout betekent, hoe deze op te lossen.
Darkside Roblox ID-code (2022): ID-codes voor nummers / muziek
Darkside Roblox ID-code (2022): ID-codes voor nummers / muziek
Bent u op zoek naar Darkside Roblox ID-code 2022 (Alan Walker)? Zo ja, dan hebben we het hier! Darkside Roblox-nummer-ID-codes omvatten vol, luid, remix, cover en meer.