Hoofd Tierlijst Valorant Tier List (november 2022) Beste agenten / personages

Valorant Tier List (november 2022) Beste agenten / personages

 Valorant Tier List (2022): beste agenten / personages 17 augustus 2022 Tierlijst | Gamen
Oosten. Lezen: 6 minuten

Valorant is een gratis te spelen first-person hero-shooter die een spannende en snelle gameplay-ervaring biedt. De game heeft een hoogwaardige kunststijl met 3D-graphics, evenals vernietigbare omgevingen en voertuigen. Er zijn veel agenten om uit te kiezen, elk met zijn eigen unieke vaardigheden.

De Valorant-niveaulijst rangschikt elke agent op basis van hoe krachtig ze zijn wanneer ze tegen andere agenten worden gespeeld. Hierdoor kunnen spelers beter geïnformeerde beslissingen nemen over hun karakterselectie voordat ze de strijd aangaan.

Ben je een nieuwe speler die op zoek is naar de beste agent om mee te beginnen? Of ben je een ervaren speler die wil weten welke zaakwaarnemer op dit moment de sterkste is? Hoe het ook zij, onze lijst met agenten van Valorant is er om u te helpen.

De Valorant-niveaulijst zal regelmatig worden bijgewerkt om veranderingen in de machtsverhoudingen weer te geven. Op deze manier kunnen spelers precies weten welke agent momenteel de beste keuze is voor een bepaalde gevechtsconditie.

Laten we, voordat we ingaan op de agenten, een snelle blik werpen op het spel.

Ook handig: Hoe u uw Valorant-naam kunt wijzigen?

Inhoud

Valorant - Een snelle introductie

waarderen is een nieuw uitgebracht tactisch schietspel ontwikkeld en uitgegeven door Riot Games voor Microsoft Windows. De game is sinds 2014 in ontwikkeling en werd in oktober 2019 voor het eerst geplaagd onder de codenaam Project A.

 Valorant - Een snelle introductie

Valorant begon op 7 april 2020 met gesloten bètatests, met beperkte toegang, gevolgd door een officiële release op 2 juni 2020.

De game is gebaseerd op de Counter-strike-serie van tactische shooters, geïnspireerd op de snelle en teamgebaseerde gameplay. De game biedt een verscheidenheid aan unieke klassen en vaardigheden, waarbij beide teams vijf spelers hebben. Spelers hebben unieke vaardigheden, die elk moeten worden opgeladen, evenals een unieke ultieme vaardigheid die moet worden opgeladen door middel van moorden, doden, orbs of doelen.

Elke speler in het team krijgt een klasse en een rol toegewezen, waarbij elke klasse zijn eigen sterke en zwakke punten heeft. Het spel is sterk afhankelijk van teamwerk om de overwinning te behalen, aangezien spelers hun vaardigheden in synergie met elkaar moeten gebruiken om succesvol te zijn.

Bij het starten van het spel krijgen spelers een pistool en een of meer aanklachten voor hun 'handtekeningvaardigheid'. Andere wapens en vaardigheidstoeslagen kunnen worden gekocht met de in-game valuta, die wordt beloond op basis van de prestaties van de speler.

Valorant Tier List (2022): Beste agenten

Een tierlijst is een lijst met speelbare personages in een game die is gerangschikt op hoe krachtig of nuttig ze zijn. Het is een van de belangrijkste tools die een speler kan gebruiken om zijn spel te verbeteren.

 Valorant Tier List (2022): Beste agenten

In deze gamewereld is het belangrijk om 'on top of your game' te zijn. In elk spel zijn er verschillende niveaus of niveaus van spelers. Hetzelfde geldt voor Valorant - Riot Games' nieuw uitgebrachte tactische schietspel.

De beste manier om de vaardigheden van spelers in Valorant te meten, is door de Valorant-personagelijst te gebruiken. Dit is een ranglijst van spelers, van beste tot slechtste, op basis van hun vaardigheden en prestaties in het spel.

Er zijn verschillende voordelen aan het gebruik van de lijst met niveaus van Valorant, waaronder:

 • Het is een gemakkelijke manier om de sterkte van een speler te bepalen. Dit is vooral handig als je een nieuwe speler bent en je wilt voorkomen dat je gefrustreerd raakt door spelers die al jaren spelen.
 • Het kan je helpen om het spel beter te leren spelen. Door te begrijpen wat elk niveau vertegenwoordigt, kun je je gameplay aanpassen aan die stijl en je kansen om te winnen verbeteren.
 • Het kan je een idee geven van welke karakters het sterkst en het zwakst zijn in de huidige meta. Deze informatie is essentieel voor spelers die op hoog niveau willen strijden.
 • Het is een gemakkelijke manier om te bepalen hoeveel tijd je aan het spel moet besteden. Als je je tijd niet wilt besteden aan het spelen tegen spelers die veel beter zijn dan jij, gebruik dan de ranglijst om te weten waar je valt en voorkom dat je tijd verspilt aan wedstrijden die in een nederlaag resulteren.
 • Het geeft je informatie over je tegenstanders, waardoor je beter strategieën kunt bedenken en jezelf als gamer kunt verbeteren.
 • Het is een gemakkelijke manier om je voortgang in het spel te meten. Door je bewust te zijn van waar je staat, heb je een beter idee van hoe ver je bent om de top te bereiken of of er gebieden zijn die verbetering behoeven.

De ranglijst voor Valorant bestaat uit vier verschillende rangen: S, A, B en C. De eerste rang wordt gegeven aan de machtigste agent, terwijl de laatste aan degenen is die hun waarde op het veld nog moeten bewijzen. Laten we ze dus allemaal eens bekijken.

Ook gerelateerd: Guilty Gear Strive Tier List (2022)

Valorant S-niveaulijst (2022)

Deze agenten zijn het neusje van de zalm, en ze worden beschouwd als de beste in het spel. Ze hebben een hoge schade-output, verbazingwekkende overlevingskansen en geweldige teamhulpmiddelen. Als je wilt winnen, moet je een van deze spelers in je team hebben.

 Valorant S-niveaulijst (2022)
 • encryptie
 • Slaap
 • Skye
 • Astra
 • Jett
 • Adder

Valorant A Tier List (2022)

Deze agenten zijn ongelooflijk krachtig en kunnen zich gemakkelijk staande houden tegen de meeste andere spelers. Ze zijn misschien niet zo goed als de S-tier-personages, maar ze zijn nog steeds een kracht waarmee rekening moet worden gehouden. Deze agenten worden beschouwd als de beste van het beste.

 Valorant A Tier List (2022)
 • Verstandig
 • Neon
 • Kamer
 • Killjoy
 • Inbreuk
 • Raze
 • proberen

Valorant B-niveaulijst (2022)

Deze agenten worden beschouwd als de gemiddelde personages in het spel. Ze zijn niet te zwak, maar ze bezitten ook geen uitstekende eigenschappen die hen onderscheiden van andere spelers.

 Valorant B-niveaulijst (2022)

De meeste van deze agenten kunnen worden beschouwd als 'middle-of-the-road', en uw succes met hen zal afhangen van hoe goed u met hun sterke en zwakke punten speelt.

 • Zwavel
 • Voorteken
 • KAY/O

Valorant C-niveaulijst (2022)

Deze middelen zitten aan de onderkant van het vat en mogen alleen als laatste redmiddel worden gebruikt. Ze hebben een lage schade-output, een slechte overlevingskans en een beperkt teamnut. Als je merkt dat je een van deze karakters gebruikt, verlies je waarschijnlijk je match.

 Valorant C-niveaulijst (2022)
 • Feniks
 • Yoru

Controleer ook: Princess Connect Re: Duikniveaulijst (2022)

Veel Gestelde Vragen

1. Wat betekent een tierlijst?

Een tierlijst wordt gedefinieerd als de rangschikking van een reeks items of entiteiten op basis van hun relatieve waarde of belang. Niveaulijsten worden vaak gebruikt in videogames om de rangorde van personages, wapens en andere game-elementen weer te geven. Hoe hoger op de tierlijst een object staat, hoe voordeliger het is in vergelijking met de objecten eronder.

2. Wat is het doel van een tierlijst voor Valorant?

Niveaulijsten worden vaak gebruikt om de beste personages in een videogame te bepalen, maar ze kunnen ook voor andere doeleinden worden gebruikt, zoals het meten van de voortgang, het begrijpen van de meta en meer. Niveaulijsten zijn een essentieel hulpmiddel voor elke competitieve speler en moeten in hun voordeel worden gebruikt.

3. Hoe gebruik je de Valorant-tierlijst?

Valorant-niveaulijst is een ranglijst van de beste en slechtste personages die in Valorant kunnen worden gebruikt. Hoe hoger op de ranglijst een agent staat, hoe sterker ze zijn in vergelijking met degenen die eronder staan. Gebruik dit als uw gids wanneer u beslist welke agenten u tijd moet besteden aan het ontwikkelen of als bepaalde tegenstanders u problemen bezorgen tijdens gevechten.

4. Welk Valorant-niveau bevat de beste agenten?

De S-tier bevat de beste agenten in Valorant. Deze agenten zijn ongelooflijk krachtig en kunnen de meeste tegenstanders gemakkelijk uitschakelen. De A-tier is ook gevuld met krachtige agenten, maar ze zijn misschien niet zo sterk als de S-tier agenten.

5. Welke Valorant-laag bevat de zwakste agenten?

De C-tier bevat de zwakste agenten in Valorant. Deze agenten zijn niet erg krachtig en kunnen door de meeste tegenstanders gemakkelijk worden uitgeschakeld.

6. Hoe vaak wordt de lijst met agenten van Valorant bijgewerkt?

De agentlagen worden eens in de paar maanden bijgewerkt, maar ze kunnen variëren op basis van de release van een nieuwe patch of grote update. De niveaus worden dienovereenkomstig aangepast om eventuele wijzigingen weer te geven die in de game zijn aangebracht als gevolg van deze updates.

7. Waarom gebruiken spelers tierlijsten?

Niveaulijsten worden door spelers gebruikt om hen te helpen de relatieve sterkte van personages in een game te begrijpen. Ze kunnen ook worden gebruikt om te bepalen welke middelen het beste kunnen worden gebruikt in specifieke situaties.

8. Waarom spelen spelers graag met krachtige agenten?

Spelers spelen graag met krachtige agenten omdat ze een hogere winkans bieden. Deze agenten worden vaak gebruikt in het spel op hoog niveau en kunnen zeer nuttig zijn bij het uitschakelen van tegenstanders.

9. Wat is het verschil tussen een S-tier agent en een C-tier agent?

Het verschil tussen een S-tier agent en een C-tier agent is aanzienlijk. S-tier agenten zijn ongelooflijk krachtig en bieden een grotere kans om te winnen, terwijl C-tier agenten niet zo sterk zijn en in de strijd kunnen worstelen.

Bekijk meer: Halo-niveaulijst (2022)

Laatste woorden

Als je de niveaus van Valorant kent, kun je beter begrijpen waar je als speler staat. Het geeft u ook een idee van op welke agenten u zich moet concentreren en welke u moet vermijden. Gebruik deze informatie in je voordeel en word de beste speler die je kunt zijn!

We hopen dat je genoten hebt van onze Valorant-niveaulijst. Kom regelmatig terug voor meer updates en nieuws over de game! Als u vragen, opmerkingen of opmerkingen heeft, kunt u hieronder een bericht achterlaten. Bedankt!

Interessante Artikelen

Editor'S Choice

Is populatie één platformoverschrijdend in 2022? [Stoom, Oculus]
Is populatie één platformoverschrijdend in 2022? [Stoom, Oculus]
Dit artikel gaat in op 'Is Population One platformonafhankelijk in 2022?' voor Windows, Steam, Oculus Quest 2 (crossplay). Zal Population One al dan niet beschikbaar zijn als platformonafhankelijk?
10 beste gaming-laptops onder de $ 2500 in 2022 [Nieuwste 11e generatie]
10 beste gaming-laptops onder de $ 2500 in 2022 [Nieuwste 11e generatie]
Als je je afvraagt ​​​​wat de beste gaming-laptops zijn onder de $ 2500, zal dit bericht je helpen. Tien beste gaming-laptops onder de 2500 dollar van 2022 staan ​​hier vermeld.
Komt Pokemon Unite platformoverschrijdend in 2022? [Schakelaar, Android, iOS]
Komt Pokemon Unite platformoverschrijdend in 2022? [Schakelaar, Android, iOS]
Dit artikel gaat in op 'Is Pokemon Unite platformonafhankelijk in 2022?' voor Nintendo Switch, Android, iOS, PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, etc (crossplay).
2800+ mode-onderschriften voor Instagram (2022) Heren, winter
2800+ mode-onderschriften voor Instagram (2022) Heren, winter
Dit artikel gaat over de beste mode-onderschriften voor Instagram-foto's (2022). Deze goede Instagram-bijschriften voor mode omvatten heren, trendy, winter, herfst, modeontwerper en meer.
Basversterkte Roblox-nummers ID-codes (2022): muziek-ID-codes
Basversterkte Roblox-nummers ID-codes (2022): muziek-ID-codes
Ben je op zoek naar Roblox ID-codes (2022) met versterkte bas? Zo ja, dan hebben we het hier! Bass Boosted Roblox ID-codes omvatten extreme, kijk naar mij, Flamingo - Kero Kero Bonito en meer.
Undead World Hero Survival Tier List (november 2022) Beste helden
Undead World Hero Survival Tier List (november 2022) Beste helden
De Undead World Hero Survival-niveaulijst is een geweldige bron voor zowel nieuwe als ervaren spelers. Dus, of je nu net begint of een paar aanpassingen aan je strategie wilt maken, ga er zeker eens naar kijken!
Call of Antia Tier List (november 2022) Beste helden gerangschikt
Call of Antia Tier List (november 2022) Beste helden gerangschikt
De Call of Antia-niveaulijst is geweldig om je te helpen de krachtniveaus van elke held te begrijpen. Het is ook belangrijk om je te helpen beslissen wie je moet leiden en welke helden je moet vermijden.