Hoofd Internet gebruik Waarom zijn sommige Netflix Watch-titels alleen beschikbaar tot een bepaalde datum?

Waarom zijn sommige Netflix Watch-titels alleen beschikbaar tot een bepaalde datum?

27 mei 2020 Internet gebruik
Oosten. Lezen: 2 minuten

U vraagt ​​zich misschien af ​​waarom u niet gewoon een bladwijzer voor een film of tv-programma kunt maken en deze op uw gemak kunt bekijken, wat juist het doel van deze nieuwe diensten lijkt te zijn. Het ongelukkige antwoord op die tv-aanbieders hebben de hefboom om bepaalde programma's offline te halen.

Online verkopers zoals Netflix en iTunes maken het gemakkelijker om te kijken wat je wilt wanneer je maar wilt, maar je merkt misschien dat sommige titels beschikbaarheidsbeperkingen hebben en na bepaalde data verdwijnen. U vraagt ​​zich misschien af ​​waarom u niet gewoon een bladwijzer voor een film of tv-programma kunt maken en deze op uw gemak kunt bekijken, wat juist het doel van deze nieuwe diensten lijkt te zijn. Het ongelukkige antwoord op die vraag wordt besproken in TV heeft licentie om films te doden op iTunes, Netflix door Greg Sandoval van CNET News Digital Media.

Filmdownloads vertegenwoordigen volgens Sandoval momenteel slechts 0,06% van de studio-inkomsten, wat betekent dat de studio's niet bang zijn om een ​​paar internetklanten van streek te maken en lastig te vallen om hun grote geldmakers - namelijk televisie - tevreden te houden. De mogelijkheid om een ​​film of tv-programma op elk moment direct te bekijken, betekent dat minder mensen waarschijnlijk kijken wanneer het op televisie wordt uitgezonden, wat resulteert in een inkomstenverlies voor adverteerders en een daling van de abonnementstarieven voor permium- en pay-per-view-kanalen.

De huidige aanpak van de studio's om deze uitdaging aan te gaan, is om verkopers zoals iTunes en Netflix te verplichten bepaalde titels uit hun online voorraden te verwijderen tijdens belangrijke uitzendtijden. Staat er bij een film in je Netflix Watch Instantly-wachtrij dat deze slechts tot een bepaalde datum beschikbaar is? Controleer uw pay-per-view-lijsten ... de studio kan u indirect aansporen om het bij uw kabelaanbieder te kopen in plaats van het op dat moment online te bekijken.

Deze beperkingen zijn op dit moment financieel zinvol, maar zijn ook behoorlijk onhandig voor, en misschien behoorlijk ineffectief voor early adopters van wat heel goed de toekomst zou kunnen zijn in woonkamerentertainment. Diensten zoals Netflix via Xbox 360 nemen het On Demand-concept van kabelaanbieders over en gebruiken het om een ​​enorme sprong voorwaarts te maken. Veel mensen die in de loop van een maand een paar films per-per-view kopen en misschien niet veel televisie kijken, zijn blij om deze nieuwe diensten te omarmen en ervoor te betalen. Maar als een titel uit hun Watch Instantly-wachtrij valt omdat deze wordt uitgezonden op een premiumkanaal of pay-per-view, zullen ze waarschijnlijk niet meespelen en het ergens anders kopen. Ze kijken gewoon niet.

Link via Gedurfde vuurbal .

Interessante Artikelen

Editor'S Choice

Is Overcooked 2 platformonafhankelijk in 2022? [PC, PS5, Xbox One]
Is Overcooked 2 platformonafhankelijk in 2022? [PC, PS5, Xbox One]
Dit artikel gaat dieper in op 'Is Overcooked 2 platformonafhankelijk in 2022?' voor pc, PS4, PS5, Xbox One, enz. (crossplay). Of Overcooked 2 al dan niet beschikbaar zal zijn als platformonafhankelijk?
Is Watch Dogs Legion platformoverschrijdend in 2022? [PS4/5, Xbox]
Is Watch Dogs Legion platformoverschrijdend in 2022? [PS4/5, Xbox]
Dit artikel gaat dieper in op 'Is Watch Dogs Legion platformonafhankelijk in 2022?' voor pc, PS4/5, Xbox One, Xbox Series X/S, Nintendo Switch (crossplay). Of Watch Dogs Legion al dan niet beschikbaar zal zijn als platformonafhankelijk?
10 beste laptops voor artsen in 2022 [aanbevolen door artsen]
10 beste laptops voor artsen in 2022 [aanbevolen door artsen]
Op zoek naar de beste laptops voor artsen en medische professionals in 2022? We hebben 35+ laptops getest om de beste laptops voor dokterspraktijken en artsen te vinden.
Beste Sims 4 Save Files (november 2022): Locatie, Mods-map
Beste Sims 4 Save Files (november 2022): Locatie, Mods-map
Dit is een artikel over de beste Sims 4 opslagbestanden (2022), hun locatie, Sims 4 mods map en hoe je een eerder opgeslagen spel in Sims 4 kunt herstellen?
Beste Razer Blade-laptops in 2022 [voor games, studenten en professionals]
Beste Razer Blade-laptops in 2022 [voor games, studenten en professionals]
Op zoek naar de beste Razer blade laptops in 2022? We hebben meer dan 40 laptops getest om de beste Razer-bladelaptops te vinden voor studenten, professionals en gamers met een beperkt budget.
Evertale Tier List (november 2022) Beste personages gerangschikt
Evertale Tier List (november 2022) Beste personages gerangschikt
De Evertale-niveaulijst is een complete gids voor de beste personages in het spel. Het bevat de sterke en zwakke punten van elk personage en de rol in de strijd. Deze lijst met niveaus helpt je om het sterkst mogelijke team op te bouwen.
Is TerraTech platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4/5, Xbox One]
Is TerraTech platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4/5, Xbox One]
Dit artikel gaat dieper in op 'Is TerraTech platformonafhankelijk in 2022?' voor pc, PS4/5, Xbox One, Nintendo Switch (crossplay). Of TerraTech wel of niet als platformonafhankelijk beschikbaar zal zijn?