Hoofd Gidsen Wat betekent 'inactief' bij onenigheid? [2022] Diepgaand antwoord

Wat betekent 'inactief' bij onenigheid? [2022] Diepgaand antwoord

  Wat betekent Idle op Discord in 2021? 27 december 2021 Gidsen | Gamen
Oosten. Lezen: 6 minuten

In de gamewereld van vandaag is Discord een cruciaal onderdeel om met andere gamers te communiceren. Het is vooral handig om op je telefoon te hebben, zodat je verbonden kunt blijven, zelfs als je niet achter de computer zit of zelf geen games speelt. Hiermee kunnen gebruikers servers en kanalen maken, vrienden toevoegen en in realtime communiceren met andere gamers.

Als je probeert te achterhalen wat inactief is op Discord, dan zal dit artikel je helpen! We bespreken de definitie van inactief, hoe het verschilt van offline en waarom mensen ervoor kiezen om inactief te zijn in plaats van online.

Inhoud

Discord - Een snelle introductie

Meningsverschil is een gratis spraak- en tekstchattoepassing voor gamers. Discord draait op Windows, macOS, Android, iOS, Linux en webbrowsers (met plug-ins). Het werd gebouwd om de inmiddels ter ziele gegane chatservice, IRC, te vervangen. Discord lijkt ook erg op Slack of Microsoft Teams omdat het kanalen heeft waar gebruikers berichten kunnen plaatsen en privé met elkaar kunnen communiceren.

  Discord - Een snelle introductie

Discord-servers worden gehost door individuele gebruikers op hun eigen machines (vergelijkbaar met Skype). Gebruikers creëren chats binnen deze servers voor verschillende doeleinden, zoals spelgroepen, schoolclubs en gemeenschapsactivisme.

Discord is een snelle, gratis en veilige app die gamers stormenderhand heeft veroverd. Het biedt een ervaring waar gamers bekend mee zijn, maar is ontworpen om toegankelijk te zijn voor gebruikers die niet zo handig zijn met computers. Discord helpt je ook om bijvoorbeeld je profiel aan te passen en serverrechten eenvoudig te beheren.

Ook handig: Coole Discord-namen 2022 (gebruikersnamen)

Wat betekent inactief in het algemeen?

Inactief verwijst naar een inactieve of ongebruikte staat. Het kan worden geassocieerd met een snel draaiend wiel dat de grond niet raakt, kracht wordt verspild als er geen werk hoeft te worden gedaan, of zelfs tijd die wordt besteed aan niets productiefs!

De term 'inactief' in deze zin komt van het feit dat machines inactief kunnen worden als ze wachten op een signaal van een gebruiker of als ze een andere input nodig hebben voordat ze hun volgende actie kunnen uitvoeren.

We kunnen ook zien dat het woord 'inactief' wordt gebruikt om een ​​persoon te beschrijven die niet aan het werk is.

Wat betekent inactief bij onenigheid?

Inactief is een toestand waarin u uzelf kunt plaatsen terwijl uw client actief is en op de server is aangemeld. Wanneer u niet achter het toetsenbord (AFK) zit, wordt u weergegeven als de status Inactief voor andere gebruikers die ook online of offline zijn; dit betekent dat ze geen activiteit van jou kunnen zien, zoals typen.

  Wat betekent Idle op Discord? (202)

Als je niet inactief en actief bent, is je status Online of In-Game, afhankelijk van de configuratie-opties van de server. Als je te lang AFK bent, kan dit ertoe leiden dat je inactief wordt gezet, wat betekent dat anderen geen activiteit van je meer kunnen zien totdat ze een direct bericht naar je sturen (of een andere actie, zoals je vermelden in een kanaal).

Inactief betekende niet dat de persoon was uitgelogd of dat de internetverbinding was verbroken. Het betekende alleen dat ze ongeveer vijf tot tien minuten niet actief waren op de server.

Deze functie was handig voor gebruikers die AFK wilden zijn, maar niet wilden dat hun status veranderde van online of in-game. Dit komt omdat als een gebruiker niet inactief was, dit zou betekenen dat ze actief waren en op de server aan het typen waren, wat anderen in een kanaal zou kunnen afleiden.

Met deze functie van Discord kunnen gebruikers die hun apparaat tijdelijk verlaten, anderen laten weten dat ze terug zullen komen. Dit komt omdat gebruikers hun status als Inactief moeten instellen voordat ze het apparaat verlaten, zodat andere leden van de server hiervan op de hoogte zijn en u niet langer als actief zien.

Ook gerelateerd: Kun je Discord krijgen op PS4? [2022]

Hoe kunt u uw status handmatig instellen als inactief in Discord?

Discord biedt gebruikers een optie om hun status handmatig in te stellen op Inactief. Om dat te doen, moet je de onderstaande stappen volgen:

  Hoe stel je je status handmatig in als Inactief in Discord?
  • Open de Discord-server waar je AFK wilt zijn
  • Klik daarna op je profielfoto
  • Selecteer in het menu Inactief om het in te stellen als uw actieve status. Nu kun je AFK gebruiken door je apparaat onbeheerd achter te laten zonder je zorgen te maken over berichten.

Deze functie is handig voor gebruikers die lange tijd AFK willen zijn. Het kan ook gebruikers helpen die op hun laptops werken, maar toch de berichten die via de Discord-server binnenkomen in de gaten willen houden.

Deze functie is erg handig wanneer u uw apparaten onbeheerd achter moet laten, bijvoorbeeld als u aan het koken bent of wat huishoudelijke klusjes doet, enz. Op die manier kunt u uw Discord-servermeldingen in de gaten houden.

Andere soorten onenigheidsstatus en hun betekenis

Discord biedt gebruikers acht verschillende soorten status, die ze kunnen gebruiken om zich te onderscheiden van andere leden op dezelfde Discord-server.

    Enkel en alleen ne: Deze status wordt gebruikt om aan te geven dat je momenteel actief bent op de Discord-server. Het laat anderen weten dat u klaar bent om deel te nemen aan de server, berichten te lezen, te beantwoorden of meldingen te ontvangen. Inactief : Deze status betekent dat je momenteel niet actief bent op Discord. Het is anders dan de offline status, omdat het niet betekent dat je bent uitgelogd of de verbinding met Discord hebt verbroken, maar eerder dat je gewoon voor een korte periode afwezig bent. Het geeft aan dat u mogelijk niet de nieuwste berichten leest en niet onmiddellijk kunt reageren. Niet storen : Deze status lijkt erg op de Idle-status. Het betekent dat je momenteel inactief bent, maar het dempt ook automatisch al je Discord-gerelateerde bureaubladmeldingen, waardoor je tijd hebt voor welke taak dan ook zonder gestoord te worden door een nieuw bericht of melding van Discord. Het kan worden gebruikt voor drukke periodes waarin u niet gestoord wilt worden of als u andere dingen op uw computer doet. Streamen : Als je de Twitch-streamingstatus op Discord hebt ingeschakeld, detecteert het automatisch wanneer je een game uitzendt naar je kijkers en toont dat als je huidige status. Dit geeft aan dat je momenteel live bent op Twitch met een actieve stream, zodat gebruikers kunnen voorkomen dat ze om spraak- of tekstchat vragen totdat je livestream eindigt. Offline : Een gebruiker wordt op Discord als offline gemarkeerd als hij/zij zich afmeldt bij het chatplatform. Als u niet of korte tijd niet actief bent, schakelt deze automatisch over van de status Inactief naar Offline. Onzichtbaar : Deze status wordt meestal gebruikt door Discord-gebruikers die onzichtbaar willen blijven en niet op de server willen verschijnen. Het biedt alle voordelen van online zijn, zoals het lezen van berichten, maar laat anderen uw gebruikersnaam of huidige avatarafbeelding niet zien. Telefoon : Er verschijnt een vinkje of een groen smartphonepictogram naast de avatar van de gebruiker als deze is aangemeld bij Discord. Het betekent dat je bent ingelogd op Discord vanaf je telefoon en deze nu gebruikt. Aangepast : Gebruikers kunnen de categorie Aangepast selecteren om hun eigen status te kiezen. Deze status wordt weergegeven in de statusbalk en kan ook worden gebruikt om een ​​aangepast weergavebericht in te stellen voor elk van deze categorieën.

Controleer ook: Coole bendenamen (2022)

Veel Gestelde Vragen

1. Hoe stel ik mijn Discord-status in?

U kunt uw status op de Discord-server wijzigen door op uw profielfoto te klikken en vervolgens een statusoptie te selecteren in de activiteitsstatus.

2. Waarom zou ik mijn status instellen?

Door je activiteitsstatus op Discord in te stellen, kun je aangeven dat je momenteel bezig bent of niet op het chatplatform bent. Het is handig wanneer andere gebruikers mogelijk contact met u willen opnemen, en het is een manier om hen te laten weten wat er op dit moment met uw leven aan de hand is, zodat ze kunnen voorkomen dat ze berichten sturen, bellen of een spraak- of tekstchat starten.

3. Hoe lang blijven mijn aangepaste statusberichten actief?

Aangepaste statusberichten verdwijnen automatisch na een paar uur, of u kunt ze handmatig resetten om uw huidige activiteit weer te geven.

4. Wat is het verschil tussen inactief en offline?

Een gebruiker wordt op Discord als offline gemarkeerd als hij/zij zich afmeldt bij het chatplatform. Als u niet of korte tijd niet actief bent, schakelt deze automatisch over van de status Inactief naar Offline. Inactief: deze status betekent dat je momenteel niet actief bent op Discord. Het is anders dan de offline status, omdat het niet betekent dat je bent uitgelogd of de verbinding met Discord hebt verbroken, maar eerder dat je gewoon voor een korte periode afwezig bent. Het geeft aan dat u mogelijk niet de nieuwste berichten leest en niet onmiddellijk kunt reageren.

5. Wat zijn de verschillende soorten statussen op Discord?

Er zijn acht soorten statussen op Discord- Online, Idle, Do Not Disturb, Streaming, Offline, Invisible, Phone en Custom. Elk heeft zijn eigen specifieke betekenis en doel.

6. Hoe stel ik mijn Discord-status in op Offline?

U kunt uw activiteitsstatus op de server instellen door op uw profielfoto te klikken en een optie uit de lijst met statussen te selecteren. Als je momenteel offline bent, wordt het automatisch weergegeven als Offline wanneer je de verbinding verbreekt of uitlogt op het chatplatform.

Bekijk meer: Goede groepschatnamen (2022)

Conclusie

Discord is een geweldig platform om te communiceren met je vrienden en collega's. U kunt ook een aangepaste status instellen voor verschillende situaties, zodat gebruikers altijd weten wat er op de server gebeurt - of u nu online, inactief, niet storen of onzichtbaar bent.

Deze blogpost over 'wat betekent inactief op Discord?' zal u helpen meer te weten te komen over het gebruik van de Discord IDLE-functie, wat erg handig is voor gebruikers die hun servers willen blijven controleren, zelfs als ze niet bij hun apparaten zijn.

Als je nog vragen hebt over Discord, neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder!

Interessante Artikelen

Editor'S Choice

Zoeken naar gedetineerden: hoe u in elke staat gevangenis- en gevangenisgegevens kunt opzoeken
Zoeken naar gedetineerden: hoe u in elke staat gevangenis- en gevangenisgegevens kunt opzoeken
Uitzoeken of iemand in de gevangenis zit, is heel eenvoudig - bijna elke staat heeft een openbare, doorzoekbare database die u kunt gebruiken om mensen te vinden.
2500+ hondenbijschriften voor Instagram (2022) Grappig, schattig, verjaardag
2500+ hondenbijschriften voor Instagram (2022) Grappig, schattig, verjaardag
Dit artikel gaat over schattige hondenbijschriften voor Instagram-foto's (2022). Deze Instagram-bijschriften voor honden bevatten citaten, grappige, verjaardags-, sneeuw-, wandel- en slimme bijschriften.
Gas Gas Gas Roblox ID-codes (2022): Manuel Song / Muziek
Gas Gas Gas Roblox ID-codes (2022): Manuel Song / Muziek
Bent u op zoek naar de Gas Gas Gas Roblox ID-code (2022)? Zo ja, dan hebben we het hier! Gas Gas Gas Roblox-nummer (Manuel) ID-codes omvatten luide, originele, remix- en langzame versies.
Is D&D: Dark Alliance platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS, Xbox]
Is D&D: Dark Alliance platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS, Xbox]
Dit artikel gaat dieper in op 'Is D&D: Dark Alliance platformonafhankelijk in 2022?' voor pc, PS4, PS5, Xbox One, enz. (crossplay). Of Dungeons & Dragons: Dark Alliance wel of niet platformonafhankelijk beschikbaar zal zijn?
Sims 4 Ouderschap Cheats (november 2022) Ouderschapsvaardigheid
Sims 4 Ouderschap Cheats (november 2022) Ouderschapsvaardigheid
Dit artikel gaat over De Sims 4 ouderschap cheats (2022) voor pc, PS4, PS5 en Xbox One. Deze omvatten de kindertijd, karakterwaarde en cheat voor eigenschappen voor Sims 4.
Is Saints Row 4 platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4/5, Xbox]
Is Saints Row 4 platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4/5, Xbox]
Dit artikel gaat dieper in op 'Is Saints Row 4 platformonafhankelijk in 2022?' voor pc, PS4/5, Xbox One, Xbox Series X/S, Nintendo Switch (crossplay). Of Saints Row 4 al dan niet beschikbaar zal zijn als platformonafhankelijk?
10 beste laptops voor studenten elektrotechniek in 2022
10 beste laptops voor studenten elektrotechniek in 2022
Op zoek naar de beste laptops voor studenten elektrotechniek in 2022? We hebben meer dan 40 laptops getest om laptops met hoge prestaties en draagbaar te vinden die onder het budget vallen.