Hoofd Fortnite Wordt Fortnite in 2022 stopgezet? [Nepnieuws of echt?]

Wordt Fortnite in 2022 stopgezet? [Nepnieuws of echt?]

  Wordt Fortnite in 2022 stopgezet? [Nepnieuws of echt?] 30 december 2021 Fortnite | Gamen
Oosten. Lezen: 4 minuten

In de wereld van vandaag beginnen zich dagelijks nieuwe geruchten en rapporten over aankomende games te verspreiden, en maar al te vaak blijken ze vals te zijn.

Fortnite is een ongelooflijk populaire videogame met momenteel meer dan 350 miljoen spelers wereldwijd. Het heeft de wereld stormenderhand veroverd sinds de lancering in 2017, dus mensen waren begrijpelijkerwijs bezorgd toen geruchten de ronde deden dat Fortnite stopt.

Wordt Fortnite afgesloten? Het wordt een hot topic als geruchten zich verspreiden. In dit artikel gaan we in op deze vraag en proberen we de geruchten de kop in te drukken.

Inhoud

Fortnite - Een snelle introductie

Fortnite is een multiplayer sandbox survival game ontwikkeld door Epic Games. Het is beschikbaar op PlayStation, Xbox, mobiel en pc. Spelers vechten om als laatste overeind te blijven in PvP voor 100 spelers terwijl ze bouwmechanica gebruiken die uniek is voor dit speltype.

  Fortnite - Een snelle introductie

Het werd wereldwijd gelanceerd in juli 2017. Sinds de lancering is het een cultureel fenomeen geworden. De belangrijkste reden voor het succes is de manier waarop het zich heeft geïntegreerd met sociale media. Het is ongelooflijk leuk om te streamen op platforms zoals Twitch en YouTube, wat zeker helpt verklaren waarom Fortnite zo snel aan populariteit heeft gewonnen.

De gameplay is intuïtief en gemakkelijk te begrijpen. Het is ongelooflijk leuk omdat spelers structuren in de omgeving kunnen bouwen, waardoor ze dekkingsmuren kunnen creëren tijdens een gevecht of een heel fort om zich heen kunnen bouwen ter bescherming tegen hun tegenstanders.

Spelers hebben ook toegang tot middelen die ze nodig hebben om te vechten tegen golven zombie-achtige wezens die kaf worden genoemd, evenals wapens zoals jachtgeweren, pistolen en granaten om tegen andere spelers te vechten.

De game is zo populair dat de spelers depressief worden als ze de geruchten horen dat Fortnite stopt. Dus, zijn deze geruchten waar? Of gewoon een grote hoax?

Laten we nu, zonder verder oponthoud, deze vraag behandelen.

Ook handig: Coole Fortnite-namen 2022 (niet in gebruik)

Wordt Fortnite in 2022 stopgezet?

Nee, Fortnite wordt niet afgesloten. Epic Games heeft officieel aangekondigd dat ze van plan zijn de game jarenlang in leven te houden, dus deze geruchten zijn volledig onjuist.

  Wordt Fortnite in 2022 stopgezet?

De CEO van Epic Game, Tim Sweeney, legde een officiële verklaring af waarin hij de zorgen over de toekomst van Fortnite aan de orde stelde en zei: 'Er zijn helemaal geen plannen om Fortnite te veranderen of stop te zetten.' Als de officiële verklaring geeft het aan dat Fortnite niet wordt afgesloten.

De geruchten begonnen toen een website (react2424) nepnieuwsartikelen van Epic Games begon te plaatsen, waardoor Fortnite werd afgesloten.

De website beweert dat Fortnite wordt afgesloten vanwege alle rechtszaken die tegen hen zijn aangespannen. Dit is echter volledig onjuist en Epic Games heeft niet aangekondigd dat ze Fortnite op enig moment zullen afsluiten.

React2424 beweert ook dat er een onlangs verwijderde tweet is waarin staat: 'We zijn erg blij dat onze game ons veel geld heeft opgeleverd, genoeg om de servers stil te houden. We hebben veel mensen blij gemaakt, maar helaas sluiten we vanwege enkele recente rechtszaken. Bedankt voor het spelen.'

Zoals eerder vermeld, is deze tweet volledig nep en Epic Games heeft deze op geen enkele manier of in welke vorm dan ook gepost, noch hebben ze aangekondigd dat ze Fortnite op enig moment zullen afsluiten.

Dus maak je geen zorgen en wees niet bang. Fortnite wordt niet afgesloten en het zal nog geruime tijd een populair spel blijven! Geloof ook geen andere geruchten over het afsluiten van Fortnite; ze zijn allemaal vals.

Ook gerelateerd: Goede Fortnite-clannamen 2022 (niet genomen)

Wanneer wordt Fortnite afgesloten?

Tot nu toe hebben we het gerucht besproken dat Fortnite stopt en de redenen erachter. Er is echter nog een vraag die door veel mensen is gesteld, namelijk: wanneer wordt Fortnite afgesloten?

  Wanneer wordt Fortnite afgesloten?

Het antwoord op deze vraag ligt in de officiële verklaring van Epic Games, waarin ze zeiden dat ze van plan waren hun steun voor Fortnite voort te zetten.

Ze hebben gezegd dat ze Fortnite in de nabije toekomst helemaal niet zullen sluiten, en hun plan is om het de komende jaren vol te houden! U hoeft zich dus geen zorgen te maken over wanneer Fortnite precies wordt afgesloten; Epic Games heeft ons beloofd dat ze dit niet snel zullen doen.

Wordt Fortnite in 2023 stopgezet?

Nee, Fortnite wordt niet afgesloten in 2023. De ontwikkelaars hebben bevestigd dat de game nog een tijdje zal bestaan, en we zien geen tekenen dat deze binnenkort stopt.

  Wordt Fortnite in 2023 stopgezet?

Het team achter deze enorme online multiplayer sandbox-survivalgame werkt voortdurend aan nieuwe inhoud om de dingen fris te houden voor zowel hun enthousiaste fans als gamers! De geruchten die beweren dat Fortnite in 2023 wordt afgesloten, zijn dus onjuist.

Controleer ook: Stopt Minecraft in 2022?

Veel Gestelde Vragen

1. Is Fortnite het afsluiten van nieuws vals?

Ja, de geruchten dat Fortnite stopt, zijn vals. Epic Games heeft bevestigd dat ze geen plannen hebben om op korte termijn te stoppen met de ontwikkeling van deze game, en het gaat nog steeds goed. Dus, ontspan gewoon en geniet van je tijd met Fortnite.

2. Gaat Fortnite in de toekomst sluiten?

Nee, Fortnite wordt in de toekomst niet afgesloten. Omdat de ontwikkelaars erg blij zijn met het succes van deze game, blijven ze nieuwe content voor spelers ontwikkelen. Dus maak je geen zorgen en geniet van je tijd met Fortnite!

3. Waarom worden mensen depressief nadat ze horen dat Epic Games Fortnite afsluit?

Mensen worden depressief na het horen van de geruchten dat Fortnite stopt omdat het erg populair en verslavend is. Je zult in je dagelijkse leven veel mensen dit spel zien spelen, dus wees niet verbaasd als je de komende dagen meer hoort over dit soort nieuws!

4. Waarom willen mensen geen geruchten horen dat Fortnite stopt?

Mensen willen deze geruchten niet horen omdat dit spel erg populair is en veel mensen het elke dag spelen. Het is een van de beste games die je online met je vrienden of familie kunt spelen, dus maak je geen zorgen als je in de nabije toekomst meer van dit soort nieuws ziet!

Bekijk meer: Wordt Roblox in 2022 stopgezet?

Conclusie

Zoals je kunt zien, zijn geruchten over het afsluiten van Fortnite volledig onjuist. Het spel is nog steeds springlevend!

Maak je dus geen zorgen als je in de toekomst meer van dit soort nieuws hoort, want het is allemaal nep. Epic Games heeft geen plannen aangekondigd om Fortnite binnenkort af te sluiten, dus geniet van je tijd met de geweldige videogame!

We hopen dat deze blogpost over 'Sluit Fortnite uit?' heeft u geholpen, en vergeet niet uw ervaring met ons te delen. Veel geluk!

Eén opmerking over Wordt Fortnite in 2022 afgesloten? [Nepnieuws of echt?]

  1. aaron tran zegt: 18 oktober 2022 om 2:15 uur

    Bedankt Fortnite wordt niet afgesloten, ik ben blij en ik was bang en ik reageerde

    Antwoord

Interessante Artikelen

Editor'S Choice

Is Overcooked 2 platformonafhankelijk in 2022? [PC, PS5, Xbox One]
Is Overcooked 2 platformonafhankelijk in 2022? [PC, PS5, Xbox One]
Dit artikel gaat dieper in op 'Is Overcooked 2 platformonafhankelijk in 2022?' voor pc, PS4, PS5, Xbox One, enz. (crossplay). Of Overcooked 2 al dan niet beschikbaar zal zijn als platformonafhankelijk?
Is Watch Dogs Legion platformoverschrijdend in 2022? [PS4/5, Xbox]
Is Watch Dogs Legion platformoverschrijdend in 2022? [PS4/5, Xbox]
Dit artikel gaat dieper in op 'Is Watch Dogs Legion platformonafhankelijk in 2022?' voor pc, PS4/5, Xbox One, Xbox Series X/S, Nintendo Switch (crossplay). Of Watch Dogs Legion al dan niet beschikbaar zal zijn als platformonafhankelijk?
10 beste laptops voor artsen in 2022 [aanbevolen door artsen]
10 beste laptops voor artsen in 2022 [aanbevolen door artsen]
Op zoek naar de beste laptops voor artsen en medische professionals in 2022? We hebben 35+ laptops getest om de beste laptops voor dokterspraktijken en artsen te vinden.
Beste Sims 4 Save Files (november 2022): Locatie, Mods-map
Beste Sims 4 Save Files (november 2022): Locatie, Mods-map
Dit is een artikel over de beste Sims 4 opslagbestanden (2022), hun locatie, Sims 4 mods map en hoe je een eerder opgeslagen spel in Sims 4 kunt herstellen?
Beste Razer Blade-laptops in 2022 [voor games, studenten en professionals]
Beste Razer Blade-laptops in 2022 [voor games, studenten en professionals]
Op zoek naar de beste Razer blade laptops in 2022? We hebben meer dan 40 laptops getest om de beste Razer-bladelaptops te vinden voor studenten, professionals en gamers met een beperkt budget.
Evertale Tier List (november 2022) Beste personages gerangschikt
Evertale Tier List (november 2022) Beste personages gerangschikt
De Evertale-niveaulijst is een complete gids voor de beste personages in het spel. Het bevat de sterke en zwakke punten van elk personage en de rol in de strijd. Deze lijst met niveaus helpt je om het sterkst mogelijke team op te bouwen.
Is TerraTech platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4/5, Xbox One]
Is TerraTech platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4/5, Xbox One]
Dit artikel gaat dieper in op 'Is TerraTech platformonafhankelijk in 2022?' voor pc, PS4/5, Xbox One, Nintendo Switch (crossplay). Of TerraTech wel of niet als platformonafhankelijk beschikbaar zal zijn?