Hoofd Tierlijst World Flipper Tier List (november 2022) Beste karakters gerangschikt

World Flipper Tier List (november 2022) Beste karakters gerangschikt

 World Flipper Tier List (2022): beste personages 23 augustus 2022 Tierlijst | Gamen
Oosten. Lezen: 5 minuten

World Flipper is een nieuwe game die de Play Store en App Store stormenderhand heeft veroverd. Het uitgangspunt van het spel is om een ​​wereld om te draaien en zo lang mogelijk te overleven. Er zijn veel verschillende personages in het spel, elk met zijn eigen unieke vaardigheden. Onze blogpost van vandaag richt zich op de World Flipper-laaglijst.

Een tierlijst is een rangorde van items, karakters of een andere entiteit in een hiërarchie. De lijst met personages uit de World Flipper is gebaseerd op het vermogen van het personage om te overleven in het spel. Het zal je helpen beslissen uit welk personage je moet kiezen aan het begin van je spel.

Het juiste personage kiezen is niet eenvoudig in World Flipper. Er zijn veel verschillende personages met verschillende vaardigheden en het kan moeilijk zijn om te zeggen welke goed zijn voor je spel en welke niet zo nuttig zijn. De lijst met niveaus voor World Flipper zou het u gemakkelijker moeten maken!

Ook handig: Magnum Quest-niveaulijst (2022)

Inhoud

World Flipper - Een snelle introductie

Wereld Flipper werd in november 2019 uitgebracht voor iOS- en Android-platforms en werd in 2021 wereldwijd uitgebracht door Cygames (Japan) en Kakao Games (Zuid-Korea). De game is een pixelart, anime-achtig, fantasieflipperspel waarin je personages in elke fase kunt vegen om obstakels en vijanden te vernietigen.

 World Flipper - Een snelle introductie

Het bevat meer dan 100 personages uit de Granblue-franchise. De game is goed ontvangen door fans omdat het twee populaire genres combineert in één game - RPG en flipperkast! Het doel van het spel is om je personage door een reeks stadia te navigeren, de wereld om te draaien en zo lang mogelijk te proberen te overleven.

Er zijn veel verschillende personages in het spel, elk met zijn eigen unieke vaardigheden die in bepaalde situaties nuttig kunnen zijn. Het doel van het spel is om de baas aan het einde van elke fase te verslaan. In deze blogpost bespreken we de World Flipper-niveaulijst voor elk personage in de game.

Zonder verder oponthoud, laten we aan de slag gaan!

Wereld Flipper Tier Lijst (2022)

Een tier-lijst is een lijst die alle personages rangschikt in volgorde van hun potentieel om te winnen onder toernooiomstandigheden, waarbij wordt uitgegaan van gelijke vaardigheden van elke speler, op basis van analyse van de huidige metagame.

 Wereld Flipper Tier Lijst (2022)

World Flipper heeft een grote cast aan personages, waarvan er vele levensvatbaar zijn in competitief spel. Er zijn veel meningen over wat de beste World Flipper-personages zijn. Sommige mensen zweren bij bepaalde karakters, terwijl anderen denken dat andere karakters beter zijn.

Er zijn veel voordelen van het gebruik van de World Flipper-niveaulijst, waaronder:

 • Helpt u bij het kiezen van het beste personage voor uw speelstijl.
 • Je helpen meer te weten te komen over de huidige metagame.
 • Een startpunt voor verder onderzoek naar World Flipper competitief spel.
 • Helpt u zich voor te bereiden op toernooien.

In de World Flipper-laaglijst zijn de personages verdeeld in vijf niveaus: S, A, B, C en D. Waarbij de S-laag de beste is en de D-laag de slechtste.

Wereld Flipper S-niveaulijst (2022)

De S-laag is de top en vertegenwoordigt alleen de beste onder hen. Dit zijn extreem krachtige karakters die stand kunnen houden tegen de meeste vijanden. Ze hebben allemaal een hoge DPS (Damage per seconde). Daarom verdienen ze deze toppositie als krachtig personage in World Flipper.

 Wereld Flipper S-niveaulijst (2022)
Karakter Rol Zeldzaamheid
Rizelle Vuist 4 sterren
Clarisse Zwaard 5 sterren
slibachtig Personeel 5 sterren
Philadelphia Zwaard 5 sterren
waarheid Zwaard 5 sterren
Alice Vuist 4 sterren
Lazelt Speciaal 5 sterren

Ook gerelateerd: Honkai Impact 3e tier-lijst (2022)

Wereld Flipper A Tier-lijst (2022)

De volgende is de A-laag. Personages in deze rangorde zijn ook zeer krachtige personages, maar niet zo sterk als S-tier, dus ze moeten worden ondersteund door andere partijleden om het goed te doen.

 Wereld FLipper A Tier List (2022)

Ze richten zich op het toebrengen van schade in de tijd (DoT). Als je op zoek bent naar personages die stand kunnen houden tegen de meeste vijanden, dan zijn deze zeker het bekijken waard.

karakters Rol Zeldzaamheid
Suizen Vuist 5 sterren
Nephtim Boogschutter 5 sterren
Sonia Speciaal 5 sterren
Inaho Zwaard 5 sterren
Jachthaven Vuist 5 sterren
Gelukkig Speciaal 5 sterren
Cagliostro Vuist 5 sterren

Wereld Flipper B-niveaulijst (2022)

De B-laag is niet zo krachtig als de vorige, maar ze zijn nog steeds een kracht waarmee rekening moet worden gehouden. Deze personages zijn op zichzelf niet erg goed, maar als je ze een sterker personage als S-tier laat ondersteunen, kunnen ze het goed doen.

 Wereld Flipper B-niveaulijst (2022)
karakters Rol Zeldzaamheid
Land Zwaard 4 sterren
Wagner Speciaal 5 sterren
Murakumo Zwaard 5 sterren
Alm Boogschutter 4 sterren
Leon Boogschutter 5 sterren
ecrel Zwaard 5 sterren

Wereld Flipper C-niveaulijst (2022)

De personages in deze rijenlijst zijn niet indrukwekkend en een beetje slecht. Als je een sterk team probeert op te bouwen, bemoei je dan niet met deze personages. Deze karakters zijn zwak en mogen nooit in competitief spel worden gespeeld.

 Wereld Flipper C-niveaulijst (2022)

Ze zijn alleen goed voor leuke/casual wedstrijden waarbij je niet wilt winnen of verliezen, maar wilt rommelen met verschillende teamsamenstellingen.

karakters Rol Zeldzaamheid
Arisa Speciaal 4 sterren
Shiro Zwaard 4 sterren
Asukirimaru Boogschutter 4 sterren
Regisseur zwaardvechter 4 sterren
Boog Speciaal 4 sterren
Rammen Personeel 4 sterren
Jay Vuist 4 sterren
Beste Steun 4 sterren

Wereld Flipper D Tier-lijst (2022)

Het volgende is een lijst van de personages in World Flipper die in de D-tier kunnen worden overwogen. Deze zijn slecht, gebruik ze niet.

 Wereld Flipper D Tier-lijst (2022)

De enige reden om deze personages te spelen is als je ze echt leuk vindt en/of als ze toevallig deel uitmaken van je favoriete teamsamenstelling. Zelfs dan moet je het gebruik van deze karakters in competitief spel vermijden.

karakters Rol Zeldzaamheid
Lunalu Zwaard 4 sterren
Mijn Zwaard 4 sterren
Glijden Vuist 4 sterren
Hanabi Boogschutter 4 sterren
Weekend Zwaard 4 sterren
Sharon Boogschutter 4 sterren
Soushiro Speciaal 4 sterren
Marcel Vuist 4 sterren
Oruu Zwaard 4 sterren
Elia Zwaard 4 sterren
Yuel Boogschutter 4 sterren
Azel Boogschutter 4 sterren
Berekenen Steun 4 sterren
Geloven Steun 4 sterren
Amelia Zwaard 4 sterren
Andy Steun 4 sterren
Bianca Zwaard 4 sterren
Jalal Speciaal 4 sterren
Fins Vuist 4 sterren
Liam Zwaard 4 sterren
Eleanor Zwaard 4 sterren
Marianne Zwaard 4 sterren

Controleer ook: Outriders Class Tier List (2022)

Veel Gestelde Vragen

1. Waarom zou ik een World Flipper-niveaulijst gebruiken?

Een tierlijst is een geweldige manier om te zien hoe sterk je favoriete personages zijn in vergelijking met hun leeftijdsgenoten. De game heeft geen diepgaand personageclassificatiesysteem, dus dit geeft je een idee over welke het beste zijn voor welke rollen of teamsamenstellingen.

2. Welke karakters kunnen worden afgeschreven in World Flipper?

Er zijn enkele karakters die kunnen worden afgeschreven in World Flipper. Dit omvat zwakkere en meer onderontwikkelde karakters. Deze personages hebben meestal minder interessante verhaallijnen en bogen, waardoor het moeilijk voor hen is om de rest van de cast bij te houden.
Bovendien kunnen ze ook de nodige vaardigheden of vaardigheden missen die nodig zijn om vooruitgang te boeken in het spel.

3. Hoeveel speelbare personages zijn er in World Flipper?

In World Flipper zijn er in totaal 160 speelbare personages in de globale versie van World Flipper.

4. Wat is de beste manier om aan de slag te gaan in World Flipper?

De beste manier om aan de slag te gaan, is door de tutorial te lezen, waarin alle basisprincipes en hoe het spel werkt, worden uitgelegd. Daarna kun je gaan experimenteren met verschillende teamsamenstellingen en kijken welke het beste voor jou werken.

5. Wat zijn de beste personages in World Flipper?

Het beste karakter hangt af van wat je wilt dat ze doen. Het belangrijkste is dat ze een hoge ATK- en DEF-statistiek hebben, wat betekent dat ze meer schade kunnen oplopen terwijl ze het zelf ook uitdelen (of omgekeerd).
Als het personage een speciale vaardigheid heeft, zal dit hen ook helpen meer schade aan te richten of zichzelf te genezen wanneer dat nodig is. S-tierlijst bevat de beste personages.

6. Wat is het nut van World Flipper?

Het doel van World Flipper is om een ​​zo sterk mogelijk team op te bouwen en tegen andere spelers te strijden om zo hogerop te komen. De game is ook ontworpen om nonchalant te worden gespeeld, dus je kunt ervan genieten, zelfs als je niet op zoek bent naar competitief spelen.

7. Hoe vaak wordt de lijst met World Flipper-niveaus bijgewerkt?

De lijst met World Flipper-niveaus wordt bijgewerkt wanneer er een nieuwe patch of update voor de game wordt uitgebracht. Dit gebeurt meestal om de paar maanden, maar het kan soms langer duren, afhankelijk van de grootte van de update.

Bekijk meer: War Of The Visions-niveaulijst (2022)

Laatste woorden

We hopen dat deze gids voor de World Flipper-niveaulijst u heeft geholpen de beste personages in World Flipper te begrijpen. Blijf oefenen met deze karakters en je zult in staat zijn om er beter in te worden. Bedankt voor het lezen!

Als je vragen of opmerkingen hebt, laat dan hieronder een reactie achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Interessante Artikelen

Editor'S Choice

Let Me Down Slowly Roblox ID-codes (2022) Alec Benjamin Song
Let Me Down Slowly Roblox ID-codes (2022) Alec Benjamin Song
Bent u op zoek naar de Let Me Down Slowly Roblox ID-codes (2022)? Zo ja, dan hebben we het hier! Let Me Down Slowly song/music (Alec Benjamin) Roblox ID's bevatten originele, nightcore, piano en remixversies.
Outriders Class Tier List (november 2022) Beste klassen gerangschikt
Outriders Class Tier List (november 2022) Beste klassen gerangschikt
De Outriders class tier list (2022) is ontworpen om spelers te helpen de vermogensniveaus van elke klasse in Outriders te begrijpen. Het helpt spelers om te bepalen welke klasse ze willen spelen en om de rol van elke buitenstaander in de groep te begrijpen.
Is Conan Exiles platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4, Xbox, PS5]
Is Conan Exiles platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4, Xbox, PS5]
Dit artikel gaat dieper in op 'Is Conan Exiles platformonafhankelijk in 2022?' voor pc, PS4, PS5, Xbox One, enz. (crossplay). Of Conan Exiles al dan niet beschikbaar zal zijn als platformonafhankelijk?
Is NBA 2K21 platformonafhankelijk in 2022? [PC, PS4, Xbox One, PS5]
Is NBA 2K21 platformonafhankelijk in 2022? [PC, PS4, Xbox One, PS5]
Dit artikel gaat dieper in op 'Is NBA 2K21 platformonafhankelijk in 2021?' voor pc, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, enz (crossplay). Of NBA 2K21 wel of niet beschikbaar zal zijn als platformonafhankelijk?
My Demons Roblox ID-codes (2022) Starset-nummer / muziek-ID's
My Demons Roblox ID-codes (2022) Starset-nummer / muziek-ID's
Bent u op zoek naar de My Demons Roblox ID-codes (2022)? Zo ja, dan hebben we het hier! My Demons-nummer/muziek (Starset) Roblox-ID's bevatten originele, volledige en vrouwelijke remixversies.
10 beste laptops onder $ 800 (november 2022)
10 beste laptops onder $ 800 (november 2022)
De beste laptops van minder dan $ 800 in 2022 zijn de beste optie voor diegenen die een laag budget en krachtig genoeg laptop willen om hun dagelijkse taken uit te voeren.
10 beste laptops voor studenten werktuigbouwkunde in november 2022
10 beste laptops voor studenten werktuigbouwkunde in november 2022
Op zoek naar de beste laptops voor werktuigbouwkundestudenten in 2022? We hebben meer dan 40 laptops getest om laptops te vinden die draagbaar, betaalbaar en krachtig zijn.