Hoofd Internet gebruik Zoeken naar gedetineerden: hoe u in elke staat gevangenis- en gevangenisgegevens kunt opzoeken

Zoeken naar gedetineerden: hoe u in elke staat gevangenis- en gevangenisgegevens kunt opzoeken

28 mei 2020 Internet gebruik
Oosten. Lezen: 3 minuten

Uitzoeken of iemand in de gevangenis zit, is heel eenvoudig - bijna elke staat heeft een openbare, doorzoekbare database die u kunt gebruiken om mensen te vinden.

Hoe kom ik erachter of iemand in de gevangenis zit?

Bijna alle verschillende instanties die verantwoordelijk zijn voor gedetineerden in de Verenigde Staten hebben online databases. U kunt deze openen en doorzoeken op internet. Deze pagina biedt links naar deze databases en informatie over hoe u meer lokale informatie kunt vinden, zoals gedetineerden in stads- en provinciegevangenissen.

Wat betekent deze informatie?

Op veel van deze sites kom je disclaimerpagina's tegen. Het is belangrijk om te begrijpen tot wat voor soort informatie u toegang heeft. De verschijning van de naam van een persoon in een van deze databases betekent niet dat ze zijn veroordeeld voor een misdrijf . Naast veroordeelde gedetineerden bevatten veel van deze databases ook informatie over personen die in afwachting van hun proces worden gehuisvest. Deze personen zijn onschuldig tot het tegendeel bewezen is .

Inhoud

Federaal Gevangenen Zoeken

Het Federal Bureau of Prisons herbergt personen die zijn veroordeeld voor het overtreden van federale wetten en sommigen die vermeende overtreders zijn en in afwachting zijn van hun proces. De BOP Gevangene Locator kunt u de database online doorzoeken.

State Department of Correcties

Bijna elke staat heeft een online database voor het zoeken naar informatie over gevangenen en daders. Alleen Maine en South Dakota bieden deze informatielijn niet. Op de site van South Dakota staat dat er een aantal statuten zijn die de publicatie van deze informatie verhinderen. In beide gevallen kunt u rechtstreeks contact opnemen met het bureau voor informatie.

De meeste staten hosten hun eigen databases op hun sites. Anderen contracteren VINE-link . Als u geen informatie kunt vinden over de D.O.C. site, probeer VINE.

Stads- en provinciegevangenen

Naast gedetineerden bij elk State Department of Corrections, hebben steden en provincies vaak hun eigen afzonderlijke databases voor hun lokale faciliteiten. Er is bijvoorbeeld de NYC Department of Corrections Gevangenen zoeken en de Polk County Iowa Gevangenen Online pagina .

Er zijn zoveel steden en provincies in de Verenigde Staten dat het onpraktisch zou zijn om al hun sites op deze pagina te vermelden. Gelukkig zijn deze sites gemakkelijk te vinden met Google. Probeer te zoeken naar [uw stad/provincie] gedetineerde zoeken, b.v. dutchess county new york gevangene zoeken of los angeles gevangene zoeken.

Zoek naar de officiële sites van steden/provincies in de zoekresultaten. Vaak worden deze sites gehost onder het .gov- of .us-topniveaudomein.

Interessante Artikelen

Editor'S Choice

20+ beste zwaardbetoveringen in Minecraft (november 2022)
20+ beste zwaardbetoveringen in Minecraft (november 2022)
Dit artikel geeft een lijst met de beste zwaardbetoveringen in Minecraft (2022). Deze betoveringen voor het zwaard zullen je helpen je kansen op het winnen van een gevecht tegen andere spelers of mobs te vergroten.
2300+ brunchbijschriften voor Instagram (2022): zondag, vrienden
2300+ brunchbijschriften voor Instagram (2022): zondag, vrienden
Dit artikel gaat over brunchbijschriften voor Instagram-foto's (2022). Deze Instagram-bijschriften voor brunch bevatten citaten, zondag, vrienden, schattig, verjaardag en grappige bijschriften.
10 beste laptops voor Ableton Live in november 2022 [Goedkoop]
10 beste laptops voor Ableton Live in november 2022 [Goedkoop]
Op zoek naar de beste laptops voorableton live in november 2022? We hebben 60+ laptops getest om de beste laptops voor muziekproductie te vinden metableton live onder het budget.
10 beste laptops voor architectuurstudenten in 2022 [draagbaar en goedkoop]
10 beste laptops voor architectuurstudenten in 2022 [draagbaar en goedkoop]
Op zoek naar de beste laptops voor architectuurstudenten en architectuurprofessionals in 2022? We hebben 50+ laptops getest om de beste laptops voor architectuurstudenten te vinden.
Is Diablo 2 herrezen cross-platform in 2022? [PC, PS4, Xbox]
Is Diablo 2 herrezen cross-platform in 2022? [PC, PS4, Xbox]
Dit artikel gaat dieper in op 'Is Diablo 2 Resurrected platformonafhankelijk in 2022?' voor pc, PS4, PS5, macOS, Xbox One, Xbox Series X/S, enz (crossplay). Of Diablo II Resurrected beschikbaar zal zijn als platformonafhankelijk?
Hoe een hond een naam te geven in Minecraft? (2022) met foto's
Hoe een hond een naam te geven in Minecraft? (2022) met foto's
Stap voor stap tutorial met afbeeldingen over 'hoe een hond een naam te geven in Minecraft? (naamplaatje)'. Dit artikel zal je vertellen hoe je je hond een naam geeft in Minecraft / hoe je een hond een naam geeft in Minecraft.
Golden Wind Roblox ID-codes (2022): ID-codes voor nummers / muziek
Golden Wind Roblox ID-codes (2022): ID-codes voor nummers / muziek
Bent u op zoek naar Golden Wind Roblox ID-codes (2022)? Zo ja, dan hebben we het hier! Golden Wind Roblox-nummer-ID-codes omvatten pianopartij, vol, Jojo, luid, zonsopgang en meer.